Támogatási lehetőségek

Miért érdemes a KEFO MotoStudent csapatot támogatni?

Csapatunkat szponzorálva lehetősége nyílik kapcsolatba lépni a Kecskeméti Főiskola számos tanszékével, tehetséges mérnökhallgatókkal, részt vállalni képzésükben, ezáltal biztosíthatja saját vállalata számára a megfelelő tudással és szakképzettséggel rendelkező leendő munkavállalókat. Főiskolai kapcsolataink, megjelenéseink és médiatevékenységeink révén képesek vagyunk a támogatóink által képviselt értékeket, továbbá az általuk nyújtott karrierlehetőségeket és fejlesztéseket szélesebb körben is népszerűsíteni. A támogatás mértékétől függően feltüntetjük szponzoraink nevét, illetve logóját honlapunkon, motorjainkon, csapatruházaton, plakátjainkon és szóróanyagainkban.

Anyagi támogatás: Csapatunk működéséhez elengedhetetlen bizonyos eszközök, alkatrészek megvásárlása, ezeken túl pedig mind a versenyek nevezési díját, mind az utazási költségeket elő kell teremtenünk.

Szerszám- és alapanyag-támogatás: Az eszköztámogatások teszik ki felhasznált forrásaink döntő többségét. Segítséget jelent számunka minden anyag és szerszám (ragasztó-, tömítő- és felületkezelő anyagok, stb.), amelyet az motor építéséhez fel tudunk használni, vagy a munkánkat megkönnyíti (pl. munkaruha, védőfelszerelés, stb.).

Szakmai támogatás, gyártás: A versenymotorunk közel 75%-a általunk, egyedileg tervezett alkatrészekből áll, azonban gyártásukat nem tudjuk teljes egészében magunk kivitelezni. Nagy szükségünk van olyan partnerekre, akik rendelkeznek a szükséges technológiával és munkagépekkel.

Amennyiben Ön érdeklődik a fenti lehetőségek iránt, keresse csapatkapitányunkat elérhetőségei egyikén!

Tímári Attila Tímári Attila
csapatkapitány, futóműtervezés
e-mail